Circulaţia pe Autostrada Soarelui, deviată spre Hârşova din cauza unui accident

Circulaţia pe Autostrada Soarelui a fost deviată spre Hârşova în urma unui accident care a avut loc, vineri seară, la kilometrul 157, pe sensul spre Constanţa şi în care au fost implicate patru maşini, a declarat, pentru MEDIAFAX, subinspectorul Laurenţiu Dicu, de la Centrul Infotrafic.

62 afișări
Imaginea articolului Circulaţia pe Autostrada Soarelui, deviată spre Hârşova din cauza unui accident

Circulaţia pe Autostrada Soarelui, deviată spre Hârşova din cauza unui accident

Potrivit primelor informaţii primite la Centrul Infotrafic, în accident au fost implicate patru maşini, fiind anunţate două victime, a spus subinspectorul Laurenţiu Dicu.

În urma accidentului, maşinile care se îndreaptă pe Autostrada Soarelui spre litoral au fost deviate, de la kilometrul 143, pe ruta Hârşova - Constanţa, a precizat subinspectorul Dicu.

Circulaţia în zona producerii accidentului a fost restricţionată pe o bandă, până la finalizarea cercetărilor şi scoaterea maşinilor implicate în accident în afara drumului.

Potrivit unor martori, printre maşinile implicate în accident sunt un microbuz şi o Dacie. Accesul ambulanţelor spre locul accidentului a fost îngreunat din cauza unui convor care transportă un yacht.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici