Circulaţia pe Podul Prieteniei, între România şi Bulgaria, a revenit la normal. Traficul a fost afectat de un accident

  • Circulaţia pe Podul Prieteniei, între România şi Bulgaria, a revenit la normal şi se desfăşoară pe ambele sensuri de mers începând de miercuri, la ora 18.20.
  • Traficul pe pod a fost afectat de un accident produs în noaptea de marţi spre miercuri.
84 afișări
Imaginea articolului Circulaţia pe Podul Prieteniei, între România şi Bulgaria, a revenit la normal. Traficul a fost afectat de un accident

Sursa foto: Poliţia de Frontieră Română

Traficul pe Podul Prieteniei a revenit la normal miercuri, la ora 18.20. Lucrările s-au finalizat, iar circulaţia se desfăşoară pe ambele sensuri de mers.

Iniţial, circulaţia rutieră a fost blocată total pe DN 5, pe Podul Prieteniei Giurgiu - Ruse, din cauza unei probleme provocate pe parcursul nopţii de un autotren care încerca să iasă din ţară.

Miercuri, în jurul orei 10.00, traficul pe pod a fost reluat pentru autoturisme, pe o singură arteră, a anunţat Poliţia de Frontieră din România. Circulaţia s-a desfăşurat cu greutate, iar şoferilor li s-a recomandat să evite PTF Giurgiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici