Circulaţia pe Transfăgărăşan nu se mai închide azi

Circulaţia pe Transfăgărăşan nu se mai închide azi, pentru că plouă şi nu se poate asfalta.

947 afișări
Imaginea articolului Circulaţia pe Transfăgărăşan nu se mai închide azi

ACTUALIZARE: Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră nu va mai fi închisă miercuri pe DN 7C Transfăgărăşan, pe tronsonul kilometric 57 - 64, între Cetatea Poenari şi Barajul Vidraru, întrucât plouă şi nu pot fi executate lucrările de asfaltare.

Aşadar, traficul se va desfăşura în condiţii normale, fără restricţii.

Circulaţia pe Transfăgărăşan, între Cetatea Poenari şi Barajul Vidraru, urma să se închidă în prima parte a zilei de miercuri.

ŞTIREA INIŢIALĂ: Drumul Naţional 7 – Transfăgărăşan, pe tronsonul cuprins între km. 57 şi km. 64 (de la Cetatea Poenari la Baraj Vidraru), va fi închis pentru toate tipurile de mijloace de transport miercuri, între orele 8.00 - 16.00.

Măsura este necesară în vederea lucrărilor de asfaltare ce se vor desfăşura în intervalul orar menţionat, fiind instituită la solicitarea CNAIR S.A.

De asemenea, în perioada următoare, pe DN 7 Transfăgărăşan urmează să se desfăşoare mai multe competiţii sportive, cu restricţii de circulaţie.

Poliţiştii argeşeni recomandă celor care trec prin zonă ca, indiferent de traseul ales, să îşi planifice deplasările luând în considerare perioadele şi segmentele de drum cu restricţii de circulaţie.

„Înainte de a pleca la drum, informaţi-vă în legătură cu situaţia de trafic din zonele pe care urmează să le tranzitaţi. Adoptaţi o conduită preventivă în orice deplasare pe drumul public, evitând manevrele riscante, circulând cu viteză redusă, îndeosebi pe sectoarele de drum în curbă şi în condiţii de carosabil umed, precum şi mărind distanţa de siguranţă între maşini. Evitaţi situaţiile în care sunteţi surprinşi şi sunteţi nevoiţi să frânaţi brusc. Nu acţionaţi brusc nici pentru schimbări de direcţie, şi asiguraţi-vă temeinic inclusiv la schimbarea direcţiei de deplasare prin viraj la stânga (ce implică pătrundere pe sensul opus de deplasare). Mai ales înainte de a pleca la drum lung, verificaţi starea tehnică a maşinii şi faceţi pauze, astfel încât să preveniţi oboseala la volan”, este mesajul IPJ Argeş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici