Circulaţia pe Transfăgărăşan, redeschisă în perioada 30 iunie - 31 octombrie

Circulaţia rutieră pe DN 7 C - Transfăgărăşan a fost redeschisă, sâmbătă, pentru o perioadă de cinci luni, până la sfârşitul lui octombrie, pe 18 sectoare de drum existând însă pericol de căderi de pietre.

777 afișări
Imaginea articolului Circulaţia pe Transfăgărăşan, redeschisă în perioada 30 iunie - 31 octombrie

Circulaţia pe Transfăgărăşan, redeschisă în perioada 30 iunie - 31 octombrie (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, în perioada 30 iunie - 31 octombrie, circulaţia pe drumul naţional 7 C - Transfăgărăşan, între localitatea Bascov, judeţul Argeş şi intersecţia cu DN 1 Braşov - Sibiu, judeţul Sibiu va fi deschisă, participanţii la trafic fiind rugaţi să respecte semnalizarea rutieră şi restricţiile din zonele periculoase.

Astfel, sunt 18 sectoare de drum cu pericol de căderi de pietre, cuprinse între kilometrul 57+100 şi kilometrul 132+800, unde nu se recomandă staţionarea, iar pe sectorul de drum cuprins între kilometrul 104+000 şi kilometrul 130+000 (Bâlea Cascadă) se interzice circulaţia pe timpul nopţii, între orele 21.00 şi 07.00.

Traficul rutier pe Transfăgărăşan a fost oprit în perioada 1 noiembrie 2011 - 30 iunie 2012, pe porţiunea cuprinsă între Piscu Negru (judeţul Argeş, km 104) şi Bâlea Cascadă (judeţul Sibiu, km 130+800 metri).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici