Circulaţia rutieră în Prahova şi Arad, îngreunată din cauza ceţii

Circulaţia pe mai multe drumuri naţionale din judeţele Prahova şi Arad se desfăşoară cu dificultate din cauza ceţii, pe unele porţiuni de drum vizibilitatea fiind redusă sub 30 de metri, informează, miercuri, Centrul Infotrafic.

3 afișări
Imaginea articolului Circulaţia rutieră în Prahova şi Arad, îngreunată din cauza ceţii

Circulaţia rutieră în Prahova şi Arad, îngreunată din cauza ceţii

Potrivit sursei citate, pe DN1 între Potigrafu şi Câmpina, pe alocuri, vizibilitatea este sub 30 de metri. Pe DN1B între Ploieşti şi Mizil şi pe DN1D Albeşti-Paleologu-Ciorani, ceaţa reduce vizibilitatea sub 50 de metri.

Şi în judeţul Arad, pe drumurile naţionale 7 şi 79, circulaţia se desfăşoară în condiţii de ceaţă, vizibilitatea fiind sub 100 de metri. Pe DN79, la limita cu judeţul Bihor, în anumite zona s-a format polei pe carosabil.

Administraţia Naţională de Meteorologie a prognozat ceaţă, local, în zonele joase, îndeosebi în vestul şi sudul ţării.

Poliţişii le recomandă şoferilor să circule cu viteză redusă, să folosească luminile de întâlnire şi de ceaţă în condiţii de ceaţă densă, să mărească distanţa de siguranţă în mers şi să pună în funcţiune luminile de avarie atunci când încheie o coloană de vehicule care se opreşte brusc, pentru a-i avertiza pe cei care se apropie din spate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici