Circulaţie blocată pe DN 2, între Urziceni şi Buzău, coloana de maşini se întinde pe 10 kilometri

Traficul pe DN2, între Urziceni şi limita cu judeţul Buzău, este blocat, marţi noaptea, din cauza ninsorii şi a şoferilor care au intrat pe contrasens, coloana de maşini având o lungime de peste 10 kilometri, iar ruta ocolitoare DN1B Ulmeni-Buzău-Ploieşti a fost închisă din cauza condiţiilor meteo.

267 afișări
Imaginea articolului Circulaţie blocată pe DN 2, între Urziceni şi Buzău, coloana de maşini se întinde pe 10 kilometri

Circulaţie blocată pe DN 2, între Urziceni şi Buzău, coloana de maşini se întinde pe 10 kilometri (Imagine: Remus Suciu/Mediafax Foto)

Potrivit subcomisarului Paul Ulieru, de la Centrul Infotrafic, circulaţia este blocată în prezent pe DN 2, între Urziceni şi limita administrativă cu judeţul Buzău, după ce şoferii nu au respectat condiţiile de trafic şi au intrat pe contrasens.

Paul Ulieru a precizat că şi ruta ocolitoare DN 1B Ulmeni - Buzău - Ploieşti a fost închisă, astfel că şoferii nu au posibilitatea de a ajunge la Bucureşti.

La ora transmiterii acestei ştiri, coloana de maşini pe DN2 este de peste 10 kilometri, a precizat Ulieru.

Acesta a mai spus că în prezent sunt închise DN 22D, în judeţul Tulcea, între Carcaliu şi Măcin, din cauza stratului mare de zăpadă de pe drum, peste 50 de maşini fiind blocate în trafic, DN 2C, între judeţele Ialomiţa şi Buzău, pe tronsonul Slobozia - Costeşti, precum şi DN 22 Brăila - Râmnicu Sărat.

Traficul pe DN 2 (E 85) Buzău-Bucureşti închis, marţi, din cauza zăpezii şi a viscolului între localităţile buzoiene Limpeziş şi Căldăruşanca, a fost deblocat în jurul orei 21.30.

Potrivit prefectului de Buzău, Paul Beganu, drumarii au reuşit, marţi seară, să deblocheze circulaţia între Limpeziş şi Căldăruşanca, unde sute de maşini rămăseseră blocate, cozile întinzându-se pe o distanţă de patru-cinci kilometri.

Prefectul de Buzău a adăugat că probleme în trafic mai sunt la ieşirea din Râmnicu Sărat spre localitatea Râmnicelu, mai multe maşini fiind blocate pe DN 22, între localităţile Băile şi Balta Albă. Traficul este îngreunat ca urmare a viscolului şi zăpezii şi între localităţile Găgeşti-Vintileanca, drumarii continuând să acţioneze cu material antiderapant şi cu utilaje cu lamă, în timp ce mai multe drumuri judeţene sunt închise.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici