Circulaţie feroviară reluată în Giurgiu, unde două locomotive s-au ciocnit

Circulaţia feroviară a fost reluată în judeţul Giurgiu, între Toporu şi Chiriacu, la ora 12.25, după ce locomotivele implicate în accidentul feroviar din noaptea de marţi spre miercuri au fost trase de pe linie.

235 afișări
Imaginea articolului Circulaţie feroviară reluată în Giurgiu, unde două locomotive s-au ciocnit

Circulaţie feroviară reluată în Giurgiu, unde două locomotive s-au ciocnit

„La ora 12.25 a fost redeschisă linia CF Toporu - Chiriacu, iar circulaţia feroviară este reluată în condiţii normale de trafic, fără restricţii de viteză”, a transmis CFR SA.

Cele două locomotive aparţinând unor companii private au fost tractate în staţiile Toporu şi Chiriacu.

Mai multe trenuri de călători au fost afectate de închiderea circulaţiei.

Potrivitn CFR SA, unul dintre mecanici nu a respectat semnalul de oprire din zona staţiei Toporu, a talonat un macaź şi a lovit frontal cealaltă locomotivă, care venea dinspre Giurgiu.

IPJ Giurgiu a transmis că cei doi mecanici au fost transportaţi la spital în urma accidentului, iar unul dintre aceştia avea o alcoolemie de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici