Circulaţie îngreunată pe DN1, în Breaza, după un accident soldat cu un mort

Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, miercuri după-amiază, pe DN1, în judeţul Prahova, din cauza producerii unui accident în care au fost implicate trei maşini, în urma căruia o persoană a murit, a anunţat Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

194 afișări
Imaginea articolului Circulaţie îngreunată pe DN1, în Breaza, după un accident soldat cu un mort

Circulaţie îngreunată pe DN1, în Breaza, după un accident soldat cu un mort (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Centrul Infotrafic informează că accidentul a avut loc, în jurul orei 13.50, în localitatea Breaza, la kilometrul 103.

Accidentul s-a produs după ce şoferul unei maşini a intrat pe contrasens, unde a lovit o altă maşină. Un al treilea autoturism, al cărui şofer nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de maşina din faţa sa, a fost, de asemenea, implicat în accident.

În urma impactului, o persoană a murit.

Potrivit Centrului Infotrafic, traficul în zonă se desfăşoară cu dificultate, maşinile circulând alternativ, cu ajutorul agenţilor de poliţie rutieră.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici