Circulaţie îngreunată pe DN1, pe o distanţă de 20 de kilometri

Traficul rutier se desfăşura cu dificultate, vineri după-amiază, pe Drumul Naţional 1 - şoseaua de centură din vestul Ploieştiului, pe o distanţă de 20 de kilometri, atât din cauza ceţii dese care reduce vizibilitatea, cât şi din cauza carosabilului umed şi plin de gropi.

1 afișare
Imaginea articolului Circulaţie îngreunată pe DN1, pe o distanţă de 20 de kilometri

Circulaţie îngreunată pe DN1, pe o distanţă de 20 de kilometri

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Prahova, traficul pe DN 1, între kilometrii 54 şi 74, este dificil din cauza vizibilităţii de sub 100 de metri şi a carosabilului umed.

În plus, şoferii care se duc spre staţiunile de pe Valea Prahovei DN 1 sau care care se întorc dinspre munte pe această rută sunt extrem de nemulţumiţi de faptul că, pe lângă ceaţă, starea deplorabilă a drumului, plin de gropi, face circulaţia şi mai dificilă.

Poliţiştii le recomandă şoferilor care vin dinspre munte să reducă viteza în apropierea minicipiului Ploieşti, avertizând că, în condiţiile în care sunt obişnuiţi cu drumul uscat şi cu vizibilitate foarte bună, dacă intră cu viteză mare în zona cu ceaţă conducătorii auto riscă să provoace accidente grave.

Tot pe DN 1, în zona staţiunilor montane, circulaţia se desfăşoară fără probleme, carosabilul fiind uscat şi vizibilitatea foarte bună. Aceeaşi situaţie se înregistrează şi pe DN 1 A Ploieşti - Vălenii de Munte - Cheia - Braşov şi pe DN 72 Ploieşti - Târgovişte, însă pe acest drum şoferii sunt nevoiţi să circule cu viteză redusă din cauza gropilor foarte mari întâlnite la tot pasul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici