Circulaţie îngreunată pe mai multe drumuri din cauza carosabilului umed sau a vântului

Circulaţia se desfăşoară cu dificultate pe mai multe drumuri naţionale din ţară, din cauza carosabilului umed şi alunecos sau a vântului puternic, nefiind însă înregistrate blocaje, informează, duminică seara, Centrul Infotrafic.

1 afișare

Pe drumurile din judeţele Maramureş, Alba, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Suceava, Mureş, Harghita, Caraş-Severin şi Timiş carosabilul este umed şi alunecos, precizează Centrul Infotrafic din Poliţia Română.

De asemenea, vântul puternic îngreunează circulaţia maşinilor în judeţele Argeş, Buzău, Teleorman, Prahova, Gorj, Vâlcea, Hunedoara, Mehedinţi, Maramureş, Bihor, Mureş, Harghita, Covasna, Călăraşi şi Constanţa.

Poliţiştii îi sfătuiesc pe şoferi să adapteze viteza la condiţiile de drum şi să se asigure înainte de fiecare manevră în trafic.

"În aceste condiţii meteo-rutiere dificile, pentru evitarea implicării în accidente, conducătorii auto trebuie să circule cu atenţie sporită pe toată durata deplasării, dar mai ales la ieşirile din tronsoanele împădurite şi sate, la intrările şi ieşirile de pe poduri sau la încrucişările cu autovehiculele cu gabarit mare", se arată în comunicatul Centrului Infotrafic remis, duminică seară, agenţiei MEDIAFAX.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici