Cîţu: Cheltuielile de personal ale companiilor din subordinea PMB, între 70 şi 100% din total. Câţi angajaţi are STB

Cheltuielile de personal ale companiilor din subordinea Primăriei Municipiului Bucureşti reprezintă între 100% şi 70% din totalul cheltuielilor, arată o postare pe Facebook a ministrului Finanţelor Florin Cîţu, care apreciază că de fapt este vorba de sinecuri pentru PSD.

843 afișări
Imaginea articolului Cîţu: Cheltuielile de personal ale companiilor din subordinea PMB, între 70 şi 100% din total. Câţi angajaţi are STB

Cîţu: Cheltuielile de personal ale companiilor din subordinea PMB, între 70 şi 100% din total

„Aşa arată structura cheltuielilor companiilor administrate (capusate?) de Gabriela Firea. Se platesc salarii si atat. Pe romaneste SI NE CURI pentru PSD!!! .... P.S. La RATB, peste 10 000 de angajati, cheltuieli de personal 73%. Cum sa mai faci si investitii sau reparatii?”, a postat ministrul.

Cîţu a ataşat un tabel conform căruia procentul cheltuielilor de personal în totalul cheltuielilor de exploatare pentru Regia Generală de apă Bucureşti este 100%, Compania Municipală Parcuri şi Grădini este 89%, la CM Protecţie Civilă şi Voluntariat este 91%, la CM Dezvoltare Durabilă este 72%, la CM Parking Bucureşti - 92%, la CM Energetica este 75%, la CM Întreţinerea arborilor şi spaţiilor verzi este 79%, la CM Eco Igienizare este 70%, la CM Managementul Transportului este 91%, la CM Turistica este 91% iar la CM Sport pentru toţi este 92%.

Primarul Capitalei Gabriela Firea îl ironizează, printr-o postare pe Facebook, pe ministrul de Finanţe Florin Cîţu pe care îl numeşte „domnul Austeritate” şi spune că acesta ne recomandă să „mâncăm frunze, să bem apă de izvor, să dormim pe bancă în parc”. „Iata-l pe Domnul Austeritate! In toata splendoarea sa! Nu stim daca mai e nevoie de alocatii, nu stim daca mai e nevoie de pensii, de indemnizatii de hrana, de autostrazi, de tramvaie... azi, de programul Prima casa. Cu alte cuvinte, ministrul de Finante ne recomanda sa mancam frunze, sa bem apa de izvor, sa mergem doar pe jos, sa dormim pe banca in parc. Ca, deh, e de dreapta. Si se pricepe!”, a scris primarul Gabriela Firea pe Facebook.

Precizările vin după ce ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, a declarat recent că este analizat dacă programul Prima Casă este în continuare necesar sau dacă se impune suspendarea acestuia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici