Cluj: Accident pe DE 60, soldat cu moartea a trei persoane

Trei persoane şi-au pierdut viaţa, iar o a patra a fost grav rănită, vineri seară, într-un accident petrecut pe Drumul European 60 Turda- Cluj, în localitatea Copăceni.

22 afișări
Imaginea articolului Cluj: Accident pe DE 60, soldat cu moartea a trei persoane

Cluj: Accident pe DE 60, soldat cu moartea a trei persoane (Imagine: Mediafax Foto)

Comisarul Florin Goia, din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Cluj, a declarat că în accident au fost implicate două maşini: un BMW care se îndrepta spre Cluj a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu un microbuz care transporta persoane spre Turda.

În urma impactului, ambii şoferi şi un pasager un microbuz au murit, iar un alt pasager din microbuz a fost rănit grav.

Din primele cercetări, cauza accidentului pare să fi fost viteza excesivă. Poliţiştii spun că în zona vizibilitatea era bună.

În urma accidentului, circulaţia pe DE 60 a fost închisă mai mult de o oră. La ora transmiterii acestei ştiri, în zonă se circula alternativ pe un singur fir.

Cercetările poliţiştilor în acest caz continuă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici