Cluj: Bărbat suspectat că a furat bijuterii de 100.000 de lei, arestat preventiv

Un bărbat de 36 de ani din municipiul Turda, judeţul Cluj, a fost arestat preventiv, fiind acuzat că a furat bijuterii de aur în valoare de aproximativ 100.000 de lei dintr-o locuinţă unde acesta lucrase.

178 afișări
Imaginea articolului Cluj: Bărbat suspectat că a furat bijuterii de 100.000 de lei, arestat preventiv

Cluj: Bărbat suspectat că a furat bijuterii de 100.000 de lei, arestat preventiv (Imagine: Shutterstock)

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj transmis, duminică, bărbatul este suspectat de furt calificat.

"Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Turda au dispus începerea urmăririi penale faţă de un bărbat de 36 ani din municipiul Turda, acesta fiind suspectat de furt calificat. În urma cercetărilor s-a stabilit că în 8 august suspectul ar fi intrat prin efracţie în locuinţa părţii vătămate L. Simina, de 39 ani, din municipiul Turda, de unde ar fi furat bijuterii în valoare de aproximativ 100.000 de lei. În 17 august, în urma probatoriului administrat, suspectul a fost prezentat Judecătoriei Turda cu propunere de arestare preventivă, iar pe numele acestuia a fost emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 zile", se arată în documentul citat.

Poliţiştii clujeni au precizat că în 8 august, suspectul făcea lucrări de reparaţii la o încăpere situată în spatele casei femeii, iar aceasta a plecat în oraş, lăsându-l să termine lucrarea.

"Când reclamanta a revenit la domiciliu a constatat că s-a pătruns în locuinţă printr-un geam de termopan pe care l-a lăsat neasigurat şi dintr-un dulap situat în dormitor i-au dispărut bijuterii din metal galben, aproximativ 1.200 grame, iar suspectul nu se mai afla la lucru în spatele casei", au spus poliţiştii clujeni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici