Video Cluj: Circulaţia în zona accidentului soldat cu şase morţi şi şase răniţi, reluată

Circulaţia rutieră în zona unde s-a produs accidentul de la Negreni, judeţul Cluj, soldat cu şase morţi şi şase răniţi, a fost reluată, marţi după-amiază, a informat printr-un comunicat de presă centrul INFOTRAFIC.

2 afișări

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a precizat că accidentul s-a produs marţi, în jurul orei 15.30, pe DN1, la kilometrul 552+650 metri, în localitatea Negreni din judeţul Cluj.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că, într-o curbă uşoară la dreapta, cu vizibilitate de peste 100 metri, din cauza neadaptării vitezei la condţiile de drum (carosabil ud şi ploaie torenţială), conducătorul unui autocamion, respectiv un bărbat în vârstă de 55 ani, a pierdut controlul direcţiei şi a intrat intr-un cortegiu funerar, au mai precizat reprezentanţii Centrului INFOTRAFIC.

Medicul coordonator de la Ambulanţă, Viorica Olteanu, a declarat că accidentul de la Negreni, judeţul Cluj, s-a soldat cu şase morţi şi şase răniţi.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici