Cluj: Intervenţie a pompierilor după ce locatarul unui bloc a uitat mai multe ore o plăcintă în cuptor

  • Pompierii clujeni au intervenit în noaptea de vineri spre sâmbătă după ce au fost sesizate degajări de fum într-un bloc cu 10 etaje din Cluj-Napoca.
  • La faţa locului, echipajele au constatat că un locatar uitase o plăcintă în cuptor de mai multe ore.
843 afișări
Imaginea articolului Cluj: Intervenţie a pompierilor după ce locatarul unui bloc a uitat mai multe ore o plăcintă în cuptor

Pompierii din cadrul Detaşamentului 2 Cluj-Napoca au fost solicitaţi să intervină în noaptea de vineri spre sâmbătă după ce au fost sesizate degajări de fum dintr-un apartament situat la etajul 3 al unui bloc de locuinţe cu 10 etaje din oraş.

După ce pompierii au intrat în apartament prin forţarea uşii, s-a constatat că locatarul uitase o plăcintă în cuptor şi adormise de mai multe ore.

Bărbatul, ce prezenta suspiciuni de intoxicare cu fum, a fost evacuat de pompieri şi i-a fost acordată asistenţă medicală de către echipajul SMURD. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Nu au fost necesare măsuri de evacuare a altor persoane din blocul de locuinţe, iar arderea s-a mainifestat doar în cuptorul maşinii de gătit, fără a se extinde la alte obiecte din apartament.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici