Cluj-Napoca: Sute de pasageri afectaţi de întârzierea sau reprogramarea unor curse ale companiei Wizz Air

Mai multe zboruri externe ale companiei Wizz Air care ar fi trebuit să decoleze sau să aterizeze, duminică, pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca au întârzieri, unele de peste şapte ore, iar altele au fost reprogramate, sute de pasageri aşteptând în aeroport.

1128 afișări
Imaginea articolului Cluj-Napoca: Sute de pasageri afectaţi de întârzierea sau reprogramarea unor curse ale companiei Wizz Air

Sute de pasageri afectaţi de întârzierea unor curse ale companiei Wizz Air de pe Aeroportul Cluj (Imagine: Alex Drifter/Mediafax Foto)

Potrivit site-ului Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca, cursa Cluj-Napoca - Forli (Italia) care trebuia să decoleze, duminică, la ora 13.10 va pleca la ora 20.25, cursa de Barcelona care trebuia să plece la ora 19.25 va decola la ora 01.00, iar cursa de Madrid care trebuia să decoleze la ora 17.50 a fost reprogramată pentru luni dimineaţă la ora 8.00.

De asemenea, zborul de la Dortmund (Germania) care trebuia să aterizeze la Cluj-Napoca la ora 18.50 va ajunge după ora 20.00, fiind întârziat şi cel de la Forli, care ar fi trebuit să aterizeze la ora 17.00, fără să se precizeze la ce oră va ajunge.

Duminică, reprezentanţii Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca au declarat că problemele la cursele aeriene ale Wizz Air ţin de companie, şi nu de aeroport.

Contactaţi de corespondentul MEDIAFAX, reprezentanţii Wizz Air au afirmat că vor furniza în cursul acestei seri explicaţii legate de motivele care au dus la întârzierea şi reprogramarea zborurilor de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca.

Sute de pasageri aşteaptă, duminică seară, pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca reluarea zborurilor. Ei au reclamat faptul că nu au primit nicio informaţie din partea companiei legată de motivele întârzierii curselor. Pasagerii au primit sandviciuri şi apă din partea reprezentanţilor Wizz Air.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici