Cluj: Patru persoane au fost înjunghiate într-un scandal în târgul de maşini

Patru persoane au fost rănite, sâmbătă, unele prezentând plăgi înţepate prin înjunghiere, în urma unui scandal care a avut loc în târgul de maşini din comuna Gilău, de lângă Cluj-Napoca, una dintre victime fiind în stare gravă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

6396 afișări
Imaginea articolului Cluj: Patru persoane au fost înjunghiate într-un scandal în târgul de maşini

Cluj: Patru persoane au fost înjunghiate într-un scandal în târgul de maşini (Imagine: Cristi Vatavu/ Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că la locul incidentului au fost trimise mai multe echipaje de poliţie pentru aplanarea conflictului şi se efectuează cercetări pentru a stabili cauza care a dus la acest incident.

”În târgul de maşini din comuna Gilău a avut loc un conflict între mai multe persoane, în urma căruia patru persoane au fost rănite şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) Cluj-Napoca pentru îngrijiri medicale. La locul incidentului s-au prezentat mai multe echipaje de poliţie pentru aplanarea conflictului, inclusiv de la Acţiuni Speciale, şi se efectuează cercetări pentru a se stabili cauza care a dus la acest incident”, a spus Jucan.

Surse judiciare au declarat corespondentului MEDIAFAX că una dintre persoanele rănite este în stare gravă şi este supusă unei intervenţii chirurgicale.

”Două persoane au provocat un scandal în târgul de maşini, au scos cuţite şi au rănit alte persoane. Este vorba de membri ai unor familii de etnie romă”, au spus sursele citate.

În 2011, în acelaşi târg de maşini a mai avut loc un incident, când, într-o noapte, 30 de maşini de diverse mărci, pregătite pentru vânzare, au fost vandalizate, conducerea societăţii care administrează târgului susţinând că ar fi vorba despre o reglare de conturi între familii de romi care comercializează maşini second hand.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici