Cluj: Sucursala unei bănci a fost spartă

O sucursală a băncii Transilvania din localitatea Floreşti, judeţul Cluj, a fost spartă, duminică noaptea.

3 afișări
Imaginea articolului Cluj: Sucursala unei bănci a fost spartă

Cluj: Sucursala unei bănci a fost spartă

Surse din cadrul poliţiei au declarat că hoţii au tăiat cu flexul un perete de rigips pentru a ajunge la seiful cu bani.

Potrivit surselor din poliţie, suma furată ar fi de 250.000 de lei noi.

Sursele au mai adăugat că hoţii au tăiat peretele comun cu un restaurant închis şi au ajuns la casa de bani.

Banca Transilvania confirmă incidentul, într-un comunicat de presă, remis, luni şi susţine că din seiful băncii de la Agenţia din Floreşti a fost sustrasă, de către persoane necunoscute, suma de: 197.000 de lei, 9.000 de euro şi 3.000 de dolari.

Potrivit sursei citate, incidentul a fost constatat în dimineaţa zilei de luni. Sursa citată susţine că furtul nu a fost realizat prin pătrunderea în unitatea băncii, sistemul de siguranţă şi supraveghere fiind în funcţiune în permanenţă.

Banca Transilvania a anunţat imediat Poliţia, pentru a se lua toate măsurile, în vederea soluţionării cazului.

La faţa locului se află mai multe echipe de poliţişti şi criminalişti care au înconjurat zona şi efectuează cercetări pentru aprinderea hoţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici