Cluj: Trei persoane au murit, după ce maşinile în care erau s-au ciocnit

Două persoane au murit, iar alta a fost grav rănită după ce maşinile în care se aflau s-au lovit frontal, vineri, pe raza localităţii Copăceni, judeţul Cluj. Persoana aflată în stop cardio-respirator a decedat, după ce manevrele de resuscitare efectuate au eşuat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

513 afișări
Imaginea articolului Cluj: Trei persoane au murit, după ce maşinile în care erau s-au ciocnit

Imagine: Octav Ganea / Mediafax Foto

UPDATE 15:00 -  A treia persoană a decedat în accidentul din Copăceni, resuscitarea a eşuat

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj, Carmen Jucan, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că din primele informaţii, accidentul s-a datorat unei pătrunderi pe contrasens.

“ Persoana care se afla în stop cardio-respirator în urma accidentului rutier care a avut loc pe DN1 E60 între localităţile Copăceni şi Tureni a decedat, după ce manevrele de resuscitare efectuate au eşuat. Conform primelor cercetări, ar fi vorba despre o pătrundere pe contrasens care a dus la coliziunea dintre două autoturisme. Poliţiştii efectuează cercetarea la faţa locului, urmând a se stabili cu exactitate mecanismul producerii coliziunii ”, a spus Jucan.

În accident şi-au pierdut viaţa şoferul în vârstă de 40 de ani al autoturismului care a intrat pe contrasens şi un pasager în vârstă de 24 de ani precum şi şoferul celuilalt autoturism, în vârstă de 53 de ani.

Anterior, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că o a treia victimă se află în stop cardio-respirator, având loc manevre de resuscitare.

"Două persoane au decedat în urma unui accident rutier care a avut loc pe DN1 E60 pe raza localităţii Copăceni, comuna Tureni, judeţul Cluj, după o coliziune frontală între două autoturisme. O a treia victimă se află în stop cardio-respirator, având loc manevre de resuscitare”, a spus Jucan.

Potrivit acesteia, poliţiştii efectuează cercetări pentru aflarea cauzelor care au dus la producerea accidentului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici