Ambulanţă privată, implicată într-un accident în Capitală, trei persoane fiind transportate la spital - FOTO

Trei persoane au ajuns la spital în urma unui accident în care a fost implicată o maşină a unui serviciu de Ambulanţă privat.

1264 afișări
Imaginea articolului Ambulanţă privată, implicată într-un accident în Capitală, trei persoane fiind transportate la spital - FOTO

Ambulanţă privată, implicată într-un accident în Capitală, trei persoane fiind transportate la spital

Un accident rutier în care a fost implicată şi o maşină a unui serviciu privat de Ambulanţă a avut loc miercuri, în Sectorul 3 al Capitalei, trei persoane fiind transportate la spital.

Potrivit primelor informaţii, ambulanţa avea semnale acustice şi luminoase în funcţiune şi transporta un pacient. Ambulanţa a lovit un autoturism iar în urma impactului aceasta s-a răsturnat, cauza fiind, cel mai probabil, neacordarea de prioritate pentru ambulanţă, susţin oficiali din cadrul Poliţiei Rutiere.

Şoferul ambulanţei şi pacienta au fost preluaţi de o maşină a Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, iar o rudă a pacientei a fost preluată de Smurd, toate cele trei persoane fiind transportate la spital, au anunţat surse din cadrul poliţiei rutiere.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici