Video Constanţa: Şoferul care a ucis un om şi a lovit doi pietoni a ajuns la spital din arest - VIDEO

Şoferul care a produs accidentul din Constanţa, în care un adolescent a murit, a fost transportat, miercuri, la spital, după ce i s-a făcut rău în timp ce se afla în arest şi urma să fie dus în instanţă cu propunere de arestare preventivă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1743 afișări

Cornel Robert Georgescu, în vârstă de 27 de ani, a fost reţinut pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi fugă de la locul accidentului, iar miercuri la prânz urma să fie prezentat în instanţă cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Rănit şi el în accidentul de care se face vinovat, bărbatul susţine că i s-a făcut rău şi a acuzat dureri de cap şi coloană, fiind consultat de medicul unităţii.

Ulterior, el a fost scos din arest şi transportat cu o ambulanţă SMURD la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru investigaţii de specialitate.

În funcţie de rezultatul acestora, se va stabili dacă va mai fi prezentat miercuri magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Un adolescent de 16 ani a murit şi alte patru persoane au fost rănite, luni seara, dupa ce două maşini s-au ciocnit în Constanţa, accidentul fiind provocat de Cornel Robert Georgescu. În urma impactului violent, autoturismul condus de acesta s-a rupt în două, iar jumătatea din spate a maşinii a fost proiectată pe trotuar, unde a lovit doi pietoni. Adolescentul care şi-a pierdut viaţa era pasager în maşina condusă de Georgescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici