CNAIR anunţă 13 noi puncte pentru controlul rovinietei. Lista localităţilor în care au fost montate

Începând de vineri vor funcţiona 13 noi puncte fixe de control al valabilităţii rovinietei, prin intermediul căroră vor fi înregistrate vehiculele care circulă fără achitarea corespunzatoare a tarifului de utilizare în vedere sancţionării acestora, potrivit unui comunicat al CNAIR, remis MEDIAFAX.

3952 afișări
Imaginea articolului CNAIR anunţă 13 noi puncte pentru controlul rovinietei. Lista localităţilor în care au fost montate

CNAIR anunţă 13 noi puncte pentru controlul rovinietei. Lista localităţilor în care au fost montate

Punctele de control ce urmează a fi puse în funcţiune la data de 15.11.2019, sunt amplasate în zona punctelor de trecere a frontierei Vărşand, Salonta, Borş, Urziceni, Petea, Halmeu, Galaţi, Oancea, Albiţa, Sculeni, Stânca, Rădăuţi Prut şi Siret.

Astfel, vor fi 106 puncte fixe de control al valabilităţii rovinietei pe întreaga reţea de drumuri naţionale şi autostrăzi.

Punctele de control fac parte din SIEGMCR, sistemul informatic deţinut de CNAIR (Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere).

Taguri:
rovinietă,
cnair,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici