COD GALBEN de ceaţă pentru unsprezece judeţe / Codul a fost prelungit până la ora 10.00 pentru 3 judeţe

Unsprezece judeţe se află, joi dimineaţă, sub atenţionare cod galben de ceaţă, iar traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, în condiţii de ceaţă densă, pe mai multe drumuri din ţară.

432 afișări
Imaginea articolului COD GALBEN de ceaţă pentru unsprezece judeţe / Codul a fost prelungit până la ora 10.00 pentru 3 judeţe

Unsprezece judeţe se află sub atenţionare cod galben de ceaţă

UPDATE 09:25 ANM a prelungit până la ora 10.00 codul galben de ceaţă pentru judeţele Vrancea, Bacău şi Neamţ, emis iniţial până la ora 8.00. Circulaţia pe autostrada A1, pe tronsonul Deva - Nădlac, se desfăşoară în condiţii de ceaţă, cu vizibilitate între 50 şi 80 de metri

ANM a prelungit, joi dimineaţă, atenţionarea cod galben de ceaţă pentru judeţele Vrancea, Bacău şi Neamţ, până la ora 10.00, în condiţiile în care fusese emisă până la ora 8.00.

La această oră, alte şase judeţe se află sub atenţionare cod galben de ceaţă, respectiv Harghita, Covasna, Iaşi, Vaslui, Botoşani şi Suceava.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei, pe autostrada A1, pe tronsonul Deva - Nădlac, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă.

Între kilometrii 474 şi 504, vizibilitatea este cuprinsă între 50 şi 80 de metri.

ŞTIRE INIŢIALĂ ANM a emis atenţionări cod galben de ceaţă pentru judeţele Vrancea, Bacău, Galaţi, Neamţ, Harghita, Covasna, Iaşi, Vaslui, Botoşani, Suceava şi Caraş-Severin.

Atenţionarea cod galben de ceaţă este în vigoare, pentru judeţele Vrancea, Bacău, Galaţi şi Neamţ până la ora 8.00, pentru judeţelul Caraş-Severin până la ora 9.00, iar pentru Harghita, Covasna, Iaşi, Vaslui, Botoşani ţi Suceava până la ora 10.00.

Ceaţa va determina scăderea vizibilităţii, în unele zone, sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei, traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, în condiţii de ceaţă densă, pe mai multe drumuri din judeţele Iaşi, Vaslui, Botoani, Suceava, Vrancea, Bacău, Galaţi şi Neamţ, vizibilitatea fiind cuprinsă între 50 şi 200 de metri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici