COD GALBEN DE CEAŢĂ ŞI POLEI pentru Bucureşti şi şase judeţe

Meteorologii au emis avertizări de Cod galben de ceaţă şi polei pentru judeţele Călăraşi, Ialomiţa, Brăila, Teleorman, Giurgiu şi Ilfov, inclusiv Bucureşti, informează Admiistraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

814 afișări
Imaginea articolului COD GALBEN DE CEAŢĂ ŞI POLEI pentru Bucureşti şi şase judeţe

COD GALBEN DE CEAŢĂ ŞI POLEI pentru Bucureşti şi şase judeţe (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

Meteorologii au emis o avertizare de Cod galben pentru intervalul 8.00 şi 11.00, local în judeţele Vrancea, Vaslui şi Galaţi, unde se va semnala ceaţă, vizibilitate fiind redusă sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, iar între 7.30 şi 10.30, pe arii extinse în judeţele Călăraşi, Ialomiţa şi Brăila, inclusiv A2, E85 şi pe drumurile europene şi naţionale aferente, unde ceaţa determină vizibilitate scăzută sub 200 de metru, iar izolat sub 50 d metri.

De asemenea, a fost emisă o avertizare de polei, valabilă între orele 7.30 şi 10.30, pe arii extinse în judeţele Teleorman, Giurgiu şi Ilfov, inclusiv municipiul Bucureşti).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici