COD GALBEN de ninsoare şi ceaţă pentru mai multe judeţe. Vezi zonele afectate

Administraţia Naţională de Meteorlogie a emis, duminică, atenţionări cod galben de ninsoare pentru judeţele Hunedoara, Caraş-Severin, Gorj, Mehedinţi şi Vâlcea. De asemenea, ANM a emis cod galben de ceaţă pentru Vaslui, Botoşani şi Neamţ şi l-a extins pe cel pentru judeţul Iaşi.

6263 afișări
Imaginea articolului COD GALBEN de ninsoare şi ceaţă pentru mai multe judeţe. Vezi zonele afectate

COD GALBEN de ninsoare şi ceaţă pentru mai multe judeţe. Vezi zonele afectate (Imagine: Bogdan Maran/ Arhiva Mediafax Foto)

Atenţionări cod galben de ninsoare au fost emise pentru judeţele Hunedoara, Caraş-Severin, Gorj, Mehedinţi şi Vâlcea, în vigoare până la ora 15.00.

În aceste judeţe se va depune un strat nou de zăpadă de peste 15 centimetri.

De asemenea, Administraţia Naţională de Meteorlogie a emis noi atenţionări cod galben de ceaţă pentru judeţele Vaslui, Botoşani şi Neamţ, în vigoare până la ora 12.00.

Ceaţa va determina scăderea vizibilităţii local sub 200 de metri, iar în unele zone sub 50 de metri.

Totodată, atenţionarea cod galben de ceaţă pentru judeţul Iaşi, emisă iniţial până la ora 9.30, a fost prelungită până la ora 12.00.

Vizibilitate sub 50 de metri între Ruginoasa- Iaşi- Paşcani şi Paşcani- Cristeşti

Traficul rutier se desfăşoară, duminică dimineaţă, în condiţii de ceaţă pe mai multe drumuri din ţară, vizibilitatea scăzând sub 50 de metri pe DN28A Ruginoasa- Iaşi- Paşcani şi Paşcani- Cristeşti, precum şi pe DN2E85, pe tronsonul Moţca - Cristeşti- Drăguşeni.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, ceaţa scade vizibilitatea sub 50 metri în judeţul Iaşi, pe DN28A, între kilometrii 3 şi 22 - Ruginoasa- Iaşi- Paşcani - şi între kilometrii 26 şi 32 - Paşcani- Cristeşti - şi pe DN2E85, pe tronsonul Moţca - Cristeşti- Drăguşeni - limita cu judeţul Suceava.

Pe DE583 ceaţa a redus vizibilitatea între Strunga şi Roman sub 50 de metri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici