Cod galben de ploaie şi burniţă cu depunere de polei

În judeţele Braşov, Sibiu şi Covasna a fost emis cod galben de ploiae şi burniţă cu depunere de polei, un fenomen extrem de periculos pentru cei care sunt la volan la primele ore ale zilei de joi.

369 afișări
Imaginea articolului Cod galben de ploaie şi burniţă cu depunere de polei

Cod galben de ploaie şi burniţă cu depunere de polei

Meteorologii au emis joi dimineaţa o avertizare meteorologică cu privire la depuneri de gheaţă în judeţele Braşov, Covasna şi Sibiu.

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov, administratorul drumurilor naţionale din zonă, ploaia îngheţată este un fenomen extrem de periculos mai ales pe carosabil şi este foarte greu de combătut prin intervenţia utilajelor de deszăpezire pentru că materialul antiderapant este acoperit imediat de stratul de gheaţă.

DRDP Braşov a acţionat cu aproximativ 100 de utilaje de deszăpezire în cursul nopţii de miercuri spre joi, care au răspândit 250 de tone de materiale antiderapante pentru a diminua efectul ploii îngheţate.

Drumarii îi sfăruiesc pe şoferi să reducă viteza şi să adapteze stilul de condus condiţiilor de trafic pe toate sectoarele de drum afectate de ploaie joi dimineaţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cod galben,
polei,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici