Cod galben de ploi, duminică, până la ora 23.00

Meteorologii au emis duminică un cod galben de ploi, valabil pentru judeţele din Dobrogea, nord-estul Munteniei, zona Carpaţilor de Curbură, a Carpaţilor Meridionali şi local în Munţii Apuseni. Avertizarea a intrat în vigoare la ora 16.00 şi este valabilă până la 23.00.

228 afișări
Imaginea articolului Cod galben de ploi, duminică, până la ora 23.00

În zonele menţionate, temporar se vor semnala averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcărcări electrice, intensificări ale vântului şi izolat grindină. În intervale scurte de timp sau prin cumulare, se vor înregistra cantităţi de apă care vor depăşi 20 l/mp şi izolat 35...40 l/mp. Astfel de fenomene se vor semnala local şi în sud-estul şi centrul Munteniei, Moldova, Transilvania şi în restul zonei de munte, dar numai pe arii restrânse se vor cumula cantităţi de apă de peste 20...25 l/mp, transmite ANM.

De asemenea, de duminică, ora 23.00, până luni, ora 6.00, va fi în vigoare o atenţionare de ploi pentru Dobrogea şi local în Muntenia, zona Carpaţilor Meridionali şi de Curbură, iar cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 20...25 l/mp şi izolat, îndeosebi în estul şi sudul judeţului Constanţa, 35...40 l/mp.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici