COD GALBEN de ceaţă, vânt şi POLEI în mai multe judeţe ale ţării. În Capitală se anunţă polei

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis miercuri atenţionări cod galben de ceaţă, vânt şi polei, în mai multe judeţe din ţară. Bucureştiul este cod galben de polei până la ora 13.30, în timp ce în Caraş-Severin vântul poate depăşi la rafală 100 de kilometri pe oră.

2378 afișări
Imaginea articolului COD GALBEN de ceaţă, vânt şi POLEI în mai multe judeţe ale ţării. În Capitală se anunţă polei

COD GALBEN de polei, ceaţă şi burniţă. Care sunt judeţele afectate

Avertizarea cod galben de polei este în vigoare pentru Capitală până la ora 13.30.

Zona de munte a judeţului Caraş-Severin este, până la ora 17.30, sub atenţionare de vânt care depăşeşte la rafală 90 - 100 de kilometri pe oră.

Totodată, mai multe localităţi din judeţul Gorj sunt, până la ora 13.00, vizate de o atenţionare cod galben de ceaţă, care reduce vizibilitatea local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

Judeţele Ialomiţa, Giurgiu, Prahova, Dâmboviţa, Buzău, Teleorman, Ilfov, Călăraşi, Braşov, Covasna şi Harghita se află până la ora 13.30, respectiv 13.00, sub atenţionare cod galben de polei.

Vizibilitate scăzută la sub 100 de metri, pe DN2, polei pe DN 2G

Traficul rutier pe un drum naţional - DN 2 între Buzău şi Focşani - se desfăşoară în condiţii de ceaţă, care a scăzut vizibilitatea sub 100 de metri, iar pe DN 2G, între Moineşti şi Oneşti, judeţul Bacău, se semnalează polei, informează Centrul Infotrafic.

Se circulă în condiţii de ceaţă care determină scăderea vizibilităţii sub 100 de metri pe DN 2 între Buzău şi Focşani.

Pe DN 2G, între Moineşti şi Oneşti, judeţul Bacău, este semnalat polei.

Şoferii sun sfătuiţi să reducă viteza, să nu frâneze sau să vireze brusc şi să folosească frâna de motor.

În judeţele Giurgiu, Teleorman şi Vrancea va fi, până la ora 8.00, ceaţă care determină scăderea vizibilităţii local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri şi se vor semnala izolat depuneri îngheţate.

Judeţele Bacău şi Iaşi vor fi afectate, până la ora 8.00, de polei, ploi şi burniţe.

Până la ora 9.00, în zona de munte a judeţelor Covasna şi Harghita se vor semnala depuneri de polei.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici