COD GALBEN de vânt puternic pentru 23 de judeţe, până la ora 21.00. În Capitală, rafalele vor atinge 65 km/h

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare cod galben de intensificări susţinute ale vântului pentru 23 de judeţe din zona montană a ţării, avertizând că, la altitudini de peste 1.500 metri, rafalele vor depăşi 80-100 km/h.

3347 afișări
Imaginea articolului COD GALBEN de vânt puternic pentru 23 de judeţe, până la ora 21.00. În Capitală, rafalele vor atinge 65 km/h

CPD galben de vânt puternic, până la ora 21.00. Sunt vizate 23 de judeţe

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, luni, o atenţionare nowcasting cod galben de vânt puternic pentru Bucureşti, valabilă până la ora 17.00.

Meteorologii avertizează că, în Capitală, se vor înregistra intensificări temporare ale vântului care vor atinge la rafală 55-65 km/h.

Alte avertizări de vânt puternic vizează judeţele Mehedinţi, Olt, Vâlcea, Gorj, Dolj, Ialomiţa, Călăraşi şi Ilfov, tot până la ora 17.00. Potrivit ANM, Sse vor înregistra intensificări temporare ale vântului care vor atinge la rafală 55-65 km/h şi izolat 70 km/h.

Cod galben de vânt puternic, până la ora 21.00

Atenţionarea cod galben de vânt puternic vizează partea montană a judeţelor Bistriţa-Năsăud, Suceava, Mureş, Harghita, Neamţ, Bacău, Covasna, Sibiu, Braşov,Vrancea, Buzău, Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Vâlcea, Giurgiu, Cluj, Mehedinţi, Hunedoara, Alba, Cluj, Bihor şi Sălaj şi expiră luni, la ora 21.00.

Meteorologii avertizează că în cea mai mare parte a zonei de munte, vântul va avea intensificări cu viteze, în general, de 55...65 km/h, iar la altitudini de peste 1500 m rafalele vor depăşi 80...100 km/h, unde temporar va ninge.

În vigoare, tot până la ora 21.00, mai este şi o informare meteorologică de vânt puternic pentru cea mai mare parte a Munteniei şi Dobrogei. Pe parcursul zilei de luni, local şi în Oltenia şi Transilvania, vor fi intensificări temporare ale vântului cu viteze de peste 45…55 km/h.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici