Coliban: Percheziţiile de la Braşov au fost la o instituţie subordonată primăriei

„Din informaţiile pe care le-am adunat până în acest moment, este vorba despre una dintre instituţiile subordonate primăriei”, afirmă primarul municipiului Braşov, Allen Coliban, după percheziţiile procurorilor DNA. „Avem zero toleranţă pentru corupţie”, transmite edilul.

615 afișări
Imaginea articolului Coliban: Percheziţiile de la Braşov au fost la o instituţie subordonată primăriei

Coliban: Percheziţiile de la Braşov au fost la o instituţie subordonată primăriei

„Din informaţiile pe care le-am adunat până în acest moment, este vorba despre una dintre instituţiile subordonate primăriei. Acolo au fost efectuate percheziţiile astăzi (joi - n.r.) şi descinderea. Din punctul meu de vedere şi din punctul nostru de vedere, avem zero toleranţă pentru corupţie. Sprijinim justiţia în orice demers de aflare a adevărului şi de mascare şi penalizare a corupţiei”, afirmă Allen Coliban.

El spune că nu există mai multe informaţii deocamdată, dat fiind că este o anchetă a organelor de cercetare penală şi multe detalii sunt confidenţiale pe perioada anchetei.

Procurorii DNA au făcut, joi, 16 percheziţii în municipiul Bucureşti şi în judeţele Braşov, Ilfov şi Argeş, într-un dosar ce vizează suspiciuni de corupţie în atribuirea unor contracte de achiziţii publice. A fost vizată şi o instituţie publică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici