Coloană de maşini pe Valea Prahovei, pe ambele sensuri de mers ale DN1

Circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate, duminică după-amiază, pe DN1, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei, unde s-au format coloane de maşini pe ambele sensuri de mers, traficul fiind monitorizat de poliţişti inclusiv din elicopter.

23 afișări
Imaginea articolului Coloană de maşini pe Valea Prahovei, pe ambele sensuri de mers ale DN1

Coloană de maşini pe Valea Prahovei, pe ambele sensuri de mers ale DN1 (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit poliţiştilor de la Dispeceratul de Monitorizare a Traficului Rutier Sinaia, circulaţia rutieră se desfăşoară în coloană în zona staţiunilor Sinaia şi Buşteni.

Astfel, pe sensul de coborâre dinspre Braşov spre Bucureşti s-a format o coloană de maşini care se întinde pe aproape doi kilometri. Şi pe sensul de urcare spre munte se circulă în coloană de la ieşirea din Sinaia spre Buşteni şi până la intrarea în Azuga.

Duminică, începând cu orele prânzului, traficul rutier de pe DN 1 a fost deviat de la Braşov către Valea Prahovei pe DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti din cauza aglomeraţiei.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, şoferilor care pleacă din zona Bran-Moeciu li se recomandă să circule pe DN73 Braşov - Piteşti, apoi pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, întrucât în Predeal, la intersecţia DN73A (Râşnov - Predeal) cu DN1, traficul se desfăşoară cu mare dificultate.

Poliţiştii au anunţat că duminică, la ora 14.00, un elicopter va survola DN1 de la Bucureşti până la staţiunile de pe Valea Prahovei, pentru a avea o imagine de ansamblu a situaţiei traficului şi pentru a putea lua eventuale măsuri de deviere.

Drumul Naţional 1 a fost extrem de aglomerat întreaga săptămână, în condiţiile în care mii de turişti au petrecut Revelionul în staţiunile de pe Valea Prahovei. Potrivit Poliţiştilor de la Dispeceratul de Monitorizare a Traficului, singura zi în care traficul a fost lejer în zona staţiunilor a fost sâmbătă, 1 ianuarie, când s-au înregistrat valori de trafic mai mici decât într-o zi normală de sâmbătă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici