Coloane de maşini de peste trei kilometri pe DN1 între Bucureşti şi Ploieşti

Circulaţia pe DN1 între Bucureşti şi Ploieşti se desfăşura cu dificultate, marţi, în zona localităţii prahovene Potigrafu, unde pe sensul de mers spre Ploieşti se formaseră coloane de maşini pe o distanţă de peste trei kilometri, şoferii fiind nevoiţi să circule cu viteze de sub 10km/oră.

20 afișări
Imaginea articolului Coloane de maşini de peste trei kilometri pe DN1 între Bucureşti şi Ploieşti

Coloane de maşini de peste trei kilometri pe DN1 între Bucureşti şi Ploieşti (Imagine: Mediafax Foto)

Sute de şoferi au fost nevoiţi să aştepte în coloană, marţi după-amiază, pe DN1 pentru a putea tranzita localitatea Potigrafu, dinspre Bucureşti către Ploieşti. În zona respectivă, se desfăşoară lucrări de reabilitare a carosabilului, lucrări începute anul trecut şi care ar fi trebuit finalizate în urmă cu câteva luni.

Şoferii aflaţi în trafic acuză administraţia drumului, dar şi constructorul pentru faptul că singurele mijloace de semnalizare a restricţiilor de trafic le reprezintă câteva balize montate pe mijlocul drumului.

La ora transmiterii acestei ştiri, muncitorii companiei STRABAG adunau, printre maşini, balizele care despărţeau cele două sensuri de mers.

Între timp, compania STRABAG a început, marţi, reabilitarea carosabilului şi în localitatea Bărcăneşti, tot pe DN1, lucrări ce ar fi trebuit, de asemenea, finalizate tot anul trecut.

În zona respectivă, a fost decopertată o parte din asfalt şi turnat asfalt nou în cursul zilei de marţi, însă nu există restricţii de circulaţie.

Începând de luni, traficul rutier se desfăşoară cu restricţii pe DN1 între Bucureşti şi Ploieşti, în localitatea prahoveană Potigrafu, întrucât în zonă au fost reluate lucrările de turnare a asfaltului, întrerupte dinaintea Paştelui. Potrivit poliţiştilor rutieri din Prahova, restricţiile de circulaţie sunt impuse de la km 40+700 de metri până la km 41+31 de metri pe sensul de mers Ploieşti-Bucureşti, cele două benzi ale acestui sens fiind complet închise, traficul fiind deviat pe sensul de mers Bucureşti-Ploieşti.

Luni dimineaţă, coloanele de maşini în localitatea Potigrafu, pe sensul Ploieşti-Bucureşti, se întindeau pe mai bine de doi kilometri din cauza restricţiilor de circulaţie.

Autorităţile estimează că lucrările de pe DN1, de la Potigrafu, vor fi terminate în mai puţin de o lună.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici