Coloane de maşini pe câţiva kilometri pe DN 1, în zona staţiunilor Sinaia şi Buşteni

Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, vineri seară, pe ambele sensuri ale Drumului Naţional 1, în zona staţiunilor Sinaia şi Buşteni formându-se coloane de maşini care se întind pe o distanţă de până la patru kilometri.

17 afișări
Imaginea articolului Coloane de maşini pe câţiva kilometri pe DN 1, în zona staţiunilor Sinaia şi Buşteni

Coloane de maşini pe câţiva kilometri pe DN 1, în zona staţiunilor Sinaia şi Buşteni (Imagine: Ovidiu Iordachi/Mediafax Foto)

Potrivit datelor furnizate de poliţiştii de la Dispeceratul de Monitorizare a Traficului Rutier de la Sinaia, DN 1 este aglomerat, pe Valea Prahovei, atât pe sensul de urcare, cât şi pe cel de coborâre dinspre munte. În zona staţiunilor Sinaia şi Buşteni, şoferii sunt nevoiţi să circule în coloană, cu o viteză medie de 30 - 40 de kilometri pe oră.

Conform sursei citate, pe sensul de mers Bucureşti - Braşov coloanele de maşini se formează începând de la ieşirea din Sinaia către Buşteni şi se întind pe o distanţă de aproximativ trei-patru kilometri, iar pe celălalt sens de mers sunt coloane de maşini pe mai bine de un kilometru.

Poliţiştii au explicat că drumul este aglomerat pe sensul de coborâre dinspre munte din cauză că în cursul zilei de vineri DN 1 A a fost complet blocat în judeţul Braşov, pentru repunerea pe carosabil a maşinilor MApN, care au fost implicate în accidente rutiere în urmă cu câteva zile, iar în aceste condiţii circulaţia rutieră a fost redirecţionată de pe DN 1 A pe DN 1. Pe DN 1 A, traficul, închis de la orele dimineţii, a fost reluat începând cu ora 14.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici