Coloane de maşini pe Valea Prahovei

Circulaţia rutieră se desfăşoară în coloană, joi, pe DN1, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei, pe sensul de urcare spre munte coloanele de maşini întinzându-se pe o distanţă de aproximativ cinci kilometri.

22 afișări
Imaginea articolului Coloane de maşini pe Valea Prahovei

Coloane de maşini pe Valea Prahovei (Imagine: Gigi Ciuncanu/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit poliţiştilor de la Dispeceratul de Monitorizare a Traficului Rutier Sinaia, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei maşinile circulă în coloană, cu o viteză care nu depăşeşte 30 de kilometri la oră.

Coloana de maşini pe sensul de urcare spre munte se întinde pe aproximativ cinci kilometri, pe raza staţiunilor prahovene Sinaia şi Buşteni.

Joi dimineaţă, între orele 8.30 şi 10.30, camerele de supraveghere ale Dispeceratului de Monitorizare au înregistrat un număr de 1.159 de autovehicule care au tranzitat Valea Prahovei, pe ambele sensuri de mers.

Şi miercuri s-a circulat în coloană pe DN 1, în staţiunile de pe Valea Prahovei, pe sensul Bucureşti-Braşov fiind înregistrate, în intervalul 13.00 - 16.00, 5.200 de autovehicule.

În zona staţiunilor, parcările amenajate au fost deja ocupate, iar şoferii vor fi nevoiţi să caute locuri de parcare pe străzile laterale, fapt care va îngreuna şi mai mult circulaţia, preciza Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră care acţionează în principalele intersecţii şi în zona trecerilor pentru pietoni, unde, de regulă, apar probleme în ceeea ce priveşte fluenţa circulaţiei.

Pentru evitarea aglomeraţiei de pe DN1 Ploieşti - Braşov poate fi folosită şi ruta DN1A Ploieşti -Vălenii de Munte - Cheia - Săcele, iar pentru a se ajunge în zona Bran - Moeciu poate fi urmat traseul A1 Bucureşti - Piteşti, DN73 Piteşti - Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici