Companiile oferă în aprilie peste 2.000 de joburi

Genpact, BRD, BCR, Teamnet, Freescale, Ericsson, IBM, Michelin sau Google sunt doar câteva dintre cele 90 de companii care au scos la concurs 2.250 de joburi la începutul lunii aprilie în cadrul târgului de joburi "Angajatori de top". La acest târg bianual participă, în medie, câte 10.000 - 15.000 de persoane.

33 afișări
Imaginea articolului Companiile oferă în aprilie peste 2.000 de joburi

Companiile oferă în aprilie peste 2.000 de joburi (Imagine:Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

"Recrutăm pentru 40 de poziţii tehnice, atât pentru funcţii junior, cât şi pentru poziţii mai specializate, cum ar fi cea de embedded software engineer. Candidaţii ideali sunt absolvenţi ai Facultăţii de Automatică şi Calculatoare, pentru că, de regulă, aceştia au şi ceva experienţă acumulată în facultate", susţine Adrian Lupulescu, Eastern Europe HR Manager al Freescale Semiconductor România, filiala unuia dintre cei mai mari producători mondiali de semiconductori.

Candidaţii care participă, de obicei, la acest târg sunt interesaţi, în special, de joburile în domeniul bancar (26%) şi de joburile în domeniul IT&C, arată un studiu al companiei de consultanţă în resurse umane Catalyst Solutions, organizator al târgului, realizat pe un eşantion de 500 de participanţi. În ceea ce priveşte motivele, 65% caută de fapt ofertele de joburi, în timp ce pe 30% îi atrage reputaţia companiilor participante. De asemenea, aproape unu din trei vizitatori la târg (27%) vor doar să prospecteze piaţa.

Citeşte mai multe despre joburile scoase la concurs în aprilie pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici