Concertul de Revelion din Sibiu va costa peste 250.000 de euro. Suma este de trei ori mai mare ca cea plătită anul trecut

Primăria Sibiu vrea să cheltuiască 1,2 milioane de lei pentru concertul de sfâşit de an, deşi în ultimii 2 ani s-au cheltuit câte 350.000 de lei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

748 afișări
Imaginea articolului Concertul de Revelion din Sibiu va costa peste 250.000 de euro. Suma este de trei ori mai mare ca cea plătită anul trecut

Concertul de Revelion din Sibiu va costa peste 250.000 de euro. Suma este de trei ori mai mare ca cea plătită anul trecut

Potrivit unui comunicat de presă transmis luni corespondentului MEDIAFAX, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu i-a invitat Uriah Heep, Carla’s Dreams, Maxim, Domino, Rita şi Daggu Project, dar pentru noaptea de Revelion se doreşte şi un spectacol de artificii pe fond muzical, combinat cu efecte pirotehnice.

„Casa de Cultură a municipiului Sibiu a invitat următorii artişti să cânte în această noapte specială: Uriah Heep, Carla’s Dreams, Maxim, Domino, Rita şi Daggu Project. La miezul nopţii programul include un spectacol de artificii pe fond muzical, combinat cu efecte pirotehnice. Prezentatoarea evenimentului va fi Nicolle Stănese. În şedinţa Consiliului Local din această săptămână se va discuta bugetul acestui eveniment, propunerea fiind de a aloca 1,2 milioane de lei. După aprobarea bugetului se vor parcurge etapele prevăzute de legislaţie pentru contractarea artiştilor şi a serviciilor necesare organizării evenimentului”, se aratăn în comunicatul de presă transmis luni corespondentului MEDIAFAX.

Primarul Sibiului, Astrid Cora Fodor, a spus că evenimentul pe care Primăria se pregăteşte că îl organizeze în Piaţa Mare a oraşului se doreşte a fi „un moment de aducere aminte”, la 10 ani de la noaptea în care Sibiul a devenit Capitală Culturală Europeană.

“Îi aşteptăm pe sibieni în Piaţa Mare, locul unde, acum 10 ani, în noaptea dintre ani, se dădea startul programului Sibiu, Capitală Culturală Europeană 2007, care avea să fie un moment de răscruce în dezvoltarea oraşului din multe puncte de vedere, deschizându-l spre Europa. Va fi un moment de aducere aminte la care ne dorim să participe cât mai mulţi sibieni, mai ales că pe scenă vor urca formaţii apreciate”, a declarat Astrid Cora Fodor, primarul municipiului Sibiu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici