Două persoane din Sibiu, soţ şi soţie, au fost reţinute după ce şi-au determinat fiicele să se prostitueze

Două persoane din Mediaş, judeţul Sibiu, soţ şi soţie, au fost reţinute după ce şi-ar fi determinat, prin constrângere, fiicele, în vârstă de 19, respectiv 20 de ani, să se prostitueze, obţinând astfel bani şi bunuri, transmite corespondentul MEDIAFAX, citând surse din cadrul Poliţiei Sibiu.

667 afișări
Imaginea articolului Două persoane din Sibiu, soţ şi soţie, au fost reţinute după ce şi-au determinat fiicele să se prostitueze

Două persoane din Sibiu, soţ şi soţie, reţinute după ce şi-au determinat fiicele să se prostitueze (imagine Octav Ganea)

Potrivit unui comunicat transmis, joi, de Poliţia Sibiu, două persoane din Mediaş, judeţul Sibiu, au fost reţinute de poliţişti sub suspiciunea săvârşirii infracţiunii de proxenetism.

"În data de 16 noiembrie, în baza datelor şi informaţiilor deţinute, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu au desfăşurat în municipiul Mediaş o acţiune pentru destructurarea unei grupări infracţionale cu preocupări în sfera proxenetismului, grupare ce acţiona pe raza municipiului. În fapt, cercetările derulate de poliţiştii de la investigaţii criminale au evidenţiat faptul că în perioada anilor 2015 – 2016, un bărbat în vârstă de 44 de ani şi o femeie în vârstă de 43 de ani, ambii domiciliaţi în municipiul Mediaş, au determinat, uneori prin constrângere, mai multe tinere din municipiul Mediaş să practice prostituţia în favoarea lor, obţinând în acest fel sume de bani şi alte foloase”, se arată comunicatul de presă al Poliţiei Sibiu

Potrivit acestuia, cele două persoane au fost reţinute pentru 24 de ore pentru proxenetism, urmând ca joi să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaş, cu propunere de arestare preventivă.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat corespondentului MEDIAFAX că cele două persoane reţinute sunt soţ şi soţie, iar victimele sunt chiar fiicele lor, una de 19 şi alta de 20 de ani.

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu continuă cercetările în acest dosar.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici