Concluzia unui medic: Vaccinarea ar fi avut succes dacă la moaşte se intra doar cu certificat verde

  • Medicul chirurg Paul Ichim a văzut imaginile cu cozile de la procesiunile religioase şi le-a comparat cu situaţia de la centrele de vaccinare.
  • Concluzia lui a fost că vaccinarea ar fi avut succes dacă la moaşte se condiţiona intrarea de deţinerea certificatului verde.
1016 afișări
Imaginea articolului Concluzia unui medic: Vaccinarea ar fi avut succes dacă la moaşte se intra doar cu certificat verde

Concluzia unui medic: Vaccinarea ar fi avut succes dacă la moaşte se intra doar cu certificat verde

Chirurgul gălăţean susţine că a găsit soluţia pentru a creşte interesul pentru vaccinare.

„Cred că vaccinarea ar fi avut succes în România, dacă dădeam drumul la pupat moaşte doar cu certificatul verde. Ar fi fost nişte cozi la vaccinare de uluiam lumea”, spune Paul Ichim, într-o postare pe Facebook.

Medicul mai spune că în ţările în care vaccinarea a mers bine, reprezentanţii bisericii s-au implicat în campanii şi au promovat imunizarea.

„Lăsând glumă la o parte, ierarhii de la toate cultele în ţările care au mers bine, au ieşit primii şi au dat un mesaj clar, oferindu-se drept exemplu. Dacă îl vedeau în tricou la vaccinare pe Danny şi pe restul clerului de diverse culte şi nu pe Catzu sau Ioha, altă era situaţia”, a mai spus, ironic, medicul gălăţean.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici