Condamnare la închisoare cu suspendare pentru impresarul care a bătut-o pe Alexandra Stan

Marcel Prodan, fostul impresar al Alexandrei Stan, a fost condamnat definitiv la şapte luni de închisoare cu suspendare, pentru bătaia pe care i-a aplicat-o cântăreţei în iunie 2013, şi a fost obligat la plata către aceasta a 25.000 de euro, daune morale.

9729 afișări
Imaginea articolului Condamnare la închisoare cu suspendare pentru impresarul care a bătut-o pe Alexandra Stan

Marcel Prodan condamnat la închisoare cu suspendare pentru că a bătut-o pe Alexandra Stan (Imagine: Gelu Stramboia / Mediafax Arhiva Foto)

Magistraţii Curţii de Apel Constanţa l-au condamnat, miercuri, pe Marcel Prodan, la şapte luni de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau alte violenţe, şi au suspendat condiţionat executarea pedepsei închisorii. De asemenea, instanţa l-a obligat pe Prodan să-i plătească Alexandrei Stan daune morale, majorând suma de la 10.000 de euro, cât acordase prima instanţă, la 25.000 de euro.

Decizia instanţei este definitivă.

Artista a ajuns la spital cu echimoze, în data de 15 iunie 2013, după ce a fost bătută de Prodan. Cei doi au fost găsiţi pe marginea unui drum naţional din Constanţa de către un echipaj al Serviciului Poliţiei Rutiere, care a transportat-o pe cântăreaţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Aici ea a fost tratată în Unitatea de Primiri Urgenţe, după care a fost lăsată să plece acasă.

Ulterior, Alexandra Stan s-a internat în Spitalul din Medgidia, unde, pe lângă investigaţiile clinice, a mers şi la şedinţe de consiliere psihologică.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici