Consilier în cadrul ANAF, depistat cu avere nejustificată de ANI

Inspectorii de integritate au stabilit că Raluca Maria Bogdănescu, actual consilier în cadrul ANAF şi fost inspector principal în cadrul Autorităţii Naţionale a Vămilor, are în conturi, în mod nejustificat, peste 440.000 de lei, potrivit unui comunicat de presă al ANI.

2914 afișări
Imaginea articolului Consilier în cadrul ANAF, depistat cu avere nejustificată de ANI

Consilier în cadrul ANAF, depistat cu avere nejustificată de ANI

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate, în cuantum de 440.581 de lei, între averea dobândită şi veniturile realizate de către Bogdănescu în perioada exercitării funcţiei publice.

„Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Bucureşti, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificãrile patrimoniale intervenite şi veniturile realizate în perioada exercitării funcţiei de către Raluca Maria Bogdănescu (fostă Mîrţoiu)”, precizează ANI.

Consilierul ANAF a fost informat despre declanşarea procedurii de evaluare, drepturile de care beneficiazã (de a fi asistat sau reprezentat de un avocat şi de a prezenta date sau informaţii pe care le considerã necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris), precum şi despre existenţa diferenţelor semnificative.

Raluca Maria Bogdănescu nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici