Constanţa: Avize de furtună prelungite pentru navele aflate în porturile maritime

Căpitănia Zonală Constanţa a transmis, joi, noi avize de furtună pentru următoarele 24 de ore, către navele aflate în porturile Constanţa, Midia şi Mangalia.

3 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Avize de furtună prelungite pentru navele aflate în porturile maritime

Constanţa: Avize de furtună prelungite pentru navele aflate în porturile maritime

Căpitănia Zonală Constanţa a transmis că vântul va continua să sufle cu până la 80 de kilometri la oră, iar marea va fi agitată. Din acest motiv, comandanţii navelor aflate în rada exterioară a Portului Constanţa trebuie să stea cu motoarele ambarcaţiunilor pornite. De asemenea, navele aflate la cheu trebuie să întărească legăturile cu ţărmul.

Porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud - maritim şi fluvial, precum şi Portul Mangalia continuau să fie închise şi joi din cauza vântului puternic.

Manevrele în porturile Mangalia, Constanţa Nord şi Constanţa Sud maritim au fost suspendate, miercuri seara, în timp ce Portul Constanţa Sud fluvial şi Canalul Dunăre - Marea Neagră au fost închise încă din cursul nopţii de marţi spre miercuri.

Directorul Căpităniei Zonale Constanţa, Alexandru Mezei, a declarat că, potrivit previziunilor meteorologice, porturile nu vor putea fi deschise cel puţin până vineri dimineaţa. El a spus, însă, că dacă vântul va mai scădea în intensitate manevrele portuare ar putea fi reluate pentru perioade scurte de timp.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici