Constanţa: Bărbat în stare gravă, după ce a căzut cu maşina în Canalul Dunăre - Marea Neagră

Un bărbat din Constanţa a fost transportat la spital în stare gravă, duminică, după ce a căzut cu maşina în Canalul Dunăre - Marea Neagră, el reuşind să iasă din autoturism înainte ca acesta să se scufunde şi fiind ajutat să iasă din apă de martori ai accidentului, după care şi-a pierdut cunoştinţa.

746 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Bărbat în stare gravă, după ce a căzut cu maşina în Canalul Dunăre - Marea Neagră

Constanţa: Bărbat în stare gravă, după ce a căzut cu maşina în Canalul Dunăre - Marea Neagră

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, duminică după-amiază, după ce un bărbat de 47 de ani, din Constanţa, a căzut cu maşina în Canalul Dunăre - Marea Neagră, în zona localităţii Mircea Vodă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Bărbatul a reuşit să iasă din maşină înainte ca aceasta să se scufunde şi să înoate către mal, el fiind ajutat să iasă de câţiva martori ai accidentului.

Între timp, bărbatul şi-a pierdut cunoştinţa, el primind îngrijiri de specialitate din partea unui echipaj SMURD ajuns la locul accidentului, iar apoi el a fost preluat, în stare de inconştienţă, de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Scafandri de la ISU Dobrogea urmează să verifice dacă în autoturismul scufundat se mai afla vreo altă persoană sau nu.

Poliţiştii vor începe cercetări pentru a stabili cum s-a produs acest accident.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici