Constanţa: Cinci morţi şi patru răniţi, în urma unui grav accident

Cinci persoane au murit, iar alte patru au fost rănite, în urma unui accident produs, joi, pe DN 22, în zona localităţii constănţene Piatra, după ce un microbuz plin cu pasageri s-a ciocnit cu un tir.

234 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Cinci morţi şi patru răniţi, în urma unui grav accident

Constanţa: Cinci morţi şi patru răniţi, în urma unui grav accident (Imagine: Ştefan Ciocan/Mediafax Foto)

Potrivit şefului Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, comisarul-şef Constantin Dancu, accidentul s-a petrecut într-o curbă, iar vinovat ar fi şoferul microbuzului, care a intrat pe contrasens şi a izbit camionul.

În momentul producerii accidentului, în microbuz, care efectua o cursă de la Constanţa către Tulcea, se aflau, alături de şofer, nouă pasageri.

În urma impactului deosebit de puternic şi-au pierdut viaţa o femeie şi patru bărbaţi, între care şi şoferul microbuzului.

Alte patru persoane au fost rănite, două dintre acestea fiind în stare gravă. O parte dintre răniţi au fost duşi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a ajuns şi şoferul camionului, care nu a fost rănit, dar a intrat în stare de şoc.

La faţa locului s-au deplasat mai multe maşini ale Serviciului de Ambulanţă Constanţa, două echipaje SMURD şi un echipaj de descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea" al judeţului Constanţa. De asemenea, la locul accidentului, care s-a produs la aproximativ 40 de kilometri de municipiul Constanţa, se află şi mai multe echipaje ale Poliţiei Rutiere.

Traficul rutier pe DN 22 Constanţa - Tulcea este complet blocat, drumul în zona respectivă având o singură bandă pe sens. Pe acea porţiune de drum nu există rute ocolitoare, iar poliţiştii spun că traficul va rămâne blocat pentru mai multe ore.

Accidentul s-a produs în jurul orei 12.30, în zona localităţii Piatra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici