Constanţa: Jandarm găsit mort în garaj cu o tăietură la gât

Un bărbat de 40 de ani din comuna Lumina, judeţul Constanţa, a fost găsit mort luni în garajul locuinţei sale cu o tăietură la gât.

755 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Jandarm găsit mort în garaj cu o tăietură la gât

Potrivit IPJ Constanţa, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat de 40 de ani ar fi fost găsit inconştient într-o anexă a locuinţei sale din comuna Lumina.

Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat că bărbatul a fost găsit în garajul locuinţei sale, prezentând o plagă tăiată la nivelul gâtului.

„La locul solicitării a fost găsită o persoană de sex masculin în stop cardiorespirator. Imediat s-a început executarea manevrelor de resuscitare, însă, din păcate, fără rezultat. Medicii au declarat decesul victimei”, a transmis ISU Constanţa.

Poliţiştii fac cercetări la faţa locului, sub coordonarea procurorului militar din cadrul Parchetului Militar Constanţa de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti.

Gruparea de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanţa a confirmat moartea bărbatului care era subofiţer în cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Constanţa.

„La cea mai recentă evaluare psihologică a fost declarat apt. Circumstanţele în care s-a produs evenimentul urmează să fie elucidate de către instituţiile abilitate. La nivelul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române au fost dispuse, de urgenţă, verificări interne cu privire la cele întâmplate, urmând ca rezultatele să fie puse la dispoziţia organelor abilitate”, a transmis Gruparea de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici