Constanţa: Militarul care a atacat o farmacistă şi a stropit-o cu benzină, închisoare cu suspendare

Militarul care a atacat, în urmă cu un an, o farmacistă din Constanţa, la locul de muncă al femeii, aruncând benzină peste ea şi peste rafturi, după care a ameninţat-o că îi dă foc, a fost condamnat definitiv la un an şi jumătate de închisoare cu suspendare.

1400 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Militarul care a atacat o farmacistă şi a stropit-o cu benzină,  închisoare cu suspendare

Constanţa: Militarul care a atacat o farmacistă şi a stropit-o cu benzină, închisoare cu suspendare

Curtea de Apel Constanţa l-a condamnat, vineri, definitiv, pe Vlad Ilie Ciomaga la un an şi jumătate de închisoare, cu suspendare, pentru tentativă de tâlhărie, după ce, în primă instanţă, acesta fusese condamnat la un an de închisoare.

Astfel, magistraţii au admis apelul declarat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa împotriva sentinţei penale pronunţate în luna iunie de Judecătoria Constanţa.

Instanţa a desfiinţat în parte prima sentinţă şi, rejudecând, a majorat pedeapsa principală aplicată lui Vlad Ciomaga de la un an de închisoare la un an şi şase luni închisoare, menţinând celelalte dispoziţii ale sentinţei. Între acestea este şi obligativitatea de a-i achita farmacistei suma de 2.000 de lei, reprezentând daune morale.

Decizia Curţii de Apel este definitivă.

În octombrie anul trecut, militarul a atacat o farmacistă din Constanţa, la locul de muncă al femeii, aruncând benzină peste ea şi peste rafturi, apoi a ameninţat-o că îi dă foc, cerându-i bani. Femeia a apucat să apese butonul de panică, iar bărbatul a fugit din farmacie, fiind însă prins de mai mulţi tineri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici