Constanţa: O adolescentă de 17 ani s-a sinucis aruncându-se în Canalul Dunăre-Marea Neagră

O adolescentă în vârstă de 17 ani din judeţul Constanţa s-a sinucis, sâmbătă, aruncându-se în Canalul Dunăre-Marea Neagră, trupul neînsufleţit al acesteia fiind scos la suprafaţă de către scafandrii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea.

1002 afișări
Imaginea articolului Constanţa: O adolescentă de 17 ani s-a sinucis aruncându-se în Canalul Dunăre-Marea Neagră

Constanţa: O adolescentă de 17 ani s-a sinucis aruncându-se în Canalul Dunăre-Marea Neagră (Imagine: Ovidiu Iordachi/Mediafax Foto)

Potrivit poliţiştilor, o femeie din Murfatlar a anunţat autorităţile, sâmbătă după-amiază, despre dispariţia fiicei sale, după ce aceasta a găsit un bilet de adio în care adolescenta arăta că îşi va pune capăt zilelor.

Poliţiştii au început cercetările, descoperind pe malul Canalului Dunăre-Marea Neagră o pereche de încălţăminte pe care femeia a recunoscut-o ca fiind a fiicei sale.

Astfel, oamenii legii au solicitat ajutorul scafandrilor de la ISU Dobrogea, care, după aproximativ trei ore de căutări, au reuşit să găsească şi să aducă la mal trupul adolescentei.

Trupul neînsufleţit al fetei a fost dus la morgă pentru necropsie.

Poliţiştii continuă investigaţiile în acest caz pentru a stabili motivul pentru care adolescenta şi-a pus capăt zilelor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici