Constanţa: O femeie abia externată a murit lovită de o maşină în curtea spitalului

O femeie a murit, miercuri, în curtea Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Constanţa, imediat după externare, ea fiind lovită de o maşină, dar poliţiştii nu exclud varianta ca femeii să i se fi făcut rău din cauza căldurii, după care a căzut şi a fost călcată de autoturism.

35 afișări

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Poliţiei Rutiere, George Martoiu, de 58 de ani, se afla la volanul unui autoturism Opel şi încerca să îşi parcheze maşina în curtea spitalului. La un moment dat, el a efectuat o manevră de dat cu spatele şi ar fi lovit mortal o femeie care se plimba prin curte. Este vorba despre Maria Feraru, de 64 de ani, care fusese externată din spital şi aştepta pe cineva din familie să vină şi să o ducă acasă.

Conducătorul auto recunoaşte că a dat cu maşina peste bătrână, dar susţine că aceasta era deja căzută pe asfalt şi că din această cauză nu a observat-o în oglindă. El a spus poliţiştilor că este posibil ca bătrâna să-şi fi pierdut viaţa înainte ca maşina să dea peste ea. Trupul neînsufleţit a fost dus la morgă pentru stabilirea cauzei decesului.

Reprezentanţii Serviciului Poliţiei Rutiere au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici