Constanţa: Patru persoane rănite după ce o ambulanţă a fost lovită de un autoturism

Patru persoane au fost rănite, luni seară, după ce o ambulanţă care transporta la spital un pacient a fost lovită de un autoturism, la o intersecţie din municipiul Constanţa.

11 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Patru persoane rănite după ce o ambulanţă a fost lovită de un autoturism

Constanţa: Patru persoane rănite după ce o ambulanţă a fost lovită de un autoturism (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, accidentul a avut loc în jurul orei 19.30, la intersecţia străzilor Amurgului cu Meşterul Manole din Constanţa.

Primele informaţii arată că în momentul în care a pătruns în intersecţie, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, ambulanţei nu i-a fost acordată prioritate, fiind lovită de un autoturism.

În urma impactului, au fost răniţi şoferii celor două maşini, asistenta medicală şi pacientul din ambulanţă.

Conform Serviciului de Ambulanţă Constanţa, autosanitara transporta către Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă un pacient aflat în stop cardio-respirator.

În urma accidentului, la faţa locului au fost trimise trei ambulanţe care au preluat victimele, transportându-le la spital.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici