Constanţa: Poliţist găsit împuşcat cu arma din dotare

Procurorii constănţeni au deschis o anchetă după ce un poliţist de la Poliţia Transporturi Cernavodă a fost găsit, duminică, împuşcat cu arma din dotare, datele indicând că este vorba despre o sinucidere, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2716 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Poliţist găsit împuşcat cu arma din dotare

Constanţa: Poliţist găsit împuşcat cu arma din dotare

Potrivit anchetatorilor, poliţistul, în vârstă de 44 de ani, a fost găsit mort, duminică dimineaţă, de colegul care a venit să-l schimbe din tură.

Acesta s-ar fi împuşcat în cap cu pistolul din dotare.

Bărbatul nu a lăsat niciun bilet prin care să-şi explice gestul, dar indiciile arată că ar fi vorba despre sinucidere.

Poliţistul lucra de 21 de ani în domeniu, era divorţat şi avea doi copii.

Cazul este cercetat sub coordonarea procurilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici