Constanţa: Şase răniţi într-un carambol în care au fost implicate un autocar şi trei autoturisme

Şase persoane au fost rănite uşor, miercuri dimineaţă, într-un carambol care a avut loc pe DN 39, între staţiunile Eforie Nord şi Eforie Sud, din judeţul Constanţa, şi în care au fost implicate un autocar şi trei autoturisme.

504 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Şase răniţi într-un carambol în care au fost implicate un autocar şi trei autoturisme

Constanţa: Şase răniţi într-un carambol în care au fost implicate un autocar şi trei autoturisme (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

Potrivit lucrătorilor Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, accidentul a avut loc în jurul orei 9.00 pe DN 39 Constanţa - Mangalia în momentul în care un autocar din Botoşani nu a păstrat distanţa regulamentară în mers şi a lovit un autoturism Hyundai care se deplasa în faţa sa, la rândul său acesta fiind proiectat într-o Skoda care a intrat apoi într-o Dacia Papuc.

În urma carambolului, au fost rănite uşor şase persoane, câte două din fiecare autoturism, fiind preluate de ambulanţe şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa.

La ora transmiterii acestei ştiri, banda întâi de circulaţie a DN 39 pe sensul de mers dinspre Constanţa către Mangalia este blocată, poliţiştii făcând cercetări la faţa locului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici